2011-07-13 15:39:06• hírek • Kocsis Zoltán

Öt sérüléssel járó baleset egy nap alatt

Sajnálatos módon mozgalmas napjuk volt a Szatmár megyei közlekedési rendőröknek kedden, hisz nem kevesebb, mint olyan baleset történt a megye közútjain, amelyek személyi sérülést vontak maguk után.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset 13 óra körül történt a 14-es községi úton Szatmárudvari határában. A 65 éves szatmárnémeti illetőségű Stefan M. vezette haszongépjármű gumidefektet kapott, minek következtében a jármű az árokba hajtott. Az ütközés következtében a járműben tartózkodó, Homoródon lakó 68 éves Elisabeta F. súlyos sérüléseket szenvedett.

Kronológiai sorrendben haladva az első balesetre délelőtt 11 körül került sor az 1F országúton Gencs és Érkávás között, ahol a szatmárnémeti illetőségű 25 éves Patricia C. elvesztette uralmát személygépkocsija fölött és az árokba borult. A fiatal nőt könnyebb sérülésekkel a Nagykárolyi Kórházba szállították.

Szintén egy haszongépjárművel, egy egy tengelyes utánfutót vontató traktorral okozott baleset 17 óra környékén Andrei T. Sárközújlakon. A 35 éves vezető elővigyázatlanul változtatott irányt, minek következtében összeütközött a szabályosan közlekedő 37 éves Marin L.-el.

Két ittas robogós könnyebb sérüléseket szenvedett kedden a közutakon. A 39 éves Stefan K. ittas állapotban, bukósisak nélkül esett el robogójával a Szatmárnémetiben, a Darai úton 15 óra körül, könnyebb sérüléseket szenvedve. Néhány órával később a 194-es megyei úton Lázáriban a 60 éves szatmárnémeti lakos A. Béla hátulról gyakorlatilag elütötte robogójával az előtte egyazon irányba haladó 45 éves S. Lajos lázári kerékpárost. A baleset következtében A. Béla könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: